IN VERBINDING MET ...

Omdat KLOMP! Kids een co-creatie is en wij dankbaar zijn voor deze fantastische mensen, willen wij jullie laten zien bij wie wij onze inspiratie hebben opgedaan.

BERNOU KARTEN

Toen Yvonne een paar maanden geleden ontmoette had ze al meteen het gevoel dat ze een bijzonder persoon is. Bernou is beeldend kunstenaar, maar nog zoveel meer. Aan kinderen geeft Bernou les in tekenen, maar tegelijkertijd in ‘zijn’. “Het uiten van gevoelens gaat makkelijker door creatief bezig te zijn, door te gaan schilderen of tekenen.” Bernou zet dit ook in om kinderen binnen het klassieke schoolsysteem te helpen, maar in haar ogen zou daar veel meer ruimte voor mogen zijn. 

#CREATIVITEIT #EMOTIES #ZINTUIGEN

BIBA BEUSKER

Stel jij wel eens de vraag aan een kind: ‘Kun jij zingen?’ En zo ja, wat vraag je dan precies? Wat is zingen eigenlijk en wie bepaalt wanneer je het ‘kunt’? We dragen allemaal innerlijke melodieën in ons en hoe fantastisch zou het zijn om  Klomp Kids in te zetten om kinderen aan te moedigen om VRIJUIT TE ZINGEN. Om hen te vertellen over de anatomie van de stem, hoe het lichaam en de adem kunnen worden gebruikt om de stem te controleren, hoe ze energie en frequenties kunnen navigeren via hun stem en hoe ze vrijheid kunnen vinden in expressie van hun innerlijke ritme. Cher en Lana hebben contact gelegd met Biba Beusker. Biba is van nature een vocalist, studeerde aan het conservatorium en ze maakt een persoonlijke reis door waarbij ze haar stem en geluid gebruikt om anderen te helpen tijdens hun eigen zoektocht, en begeleiding biedt bij het gebruik van stem en authentieke expressie. Biba gaat ons helpen om kinderen te herinneren dat ze een stem hebben! 

#MUZIEK #STEM #INSTRUMENT

ERIC MIJNSTER

Zaraida sprak met Eric Mijnster Hij speelt voorstellingen, schrijft boeken, spreekt en zingt en maakt wat er in zijn ❤️ leeft. Dit alles voor de doelgroep waar wij ook de app voor bouwen; basisschoolgaande kinderen tussen 4 en 12 jaar. Het werd een interessant gesprek over aansluiten, ruimte laten en richting geven aan jonge mensen. Over gelukkige kinderen die hun eigen flow vinden en wat daar voor nodig is. Co-creatie is het doel als we vanuit KLOMP! Kids in verbinding treden en passie is de weg ernaartoe.

#RUIMTE #CREATIVITEIT #STEM

MAGDA ELMORSY

Van oorsprong een pedagoog met werkervaring als gezinscoach en tegenwoordig een trotse eigenaar van Ahmyo, Sacred healing. Carolien en Lana bezochten Magda in haar praktijk in Rotterdam waar ze individuen begeleidt bij het begrijpen, omarmen en alchemiseren van hun innerlijke systeem en belevingswereld. Het leven biedt ons voortdurend lessen die ons kunnen helpen om te groeien en evolueren als persoon. Dit geldt ook voor onze kinderen! Door in verbinding te treden met Magda kunnen we haar kennis en persoonlijke groei meenemen in het ontwikkelen van passende content voor de klompkids app voor nog meer balans, harmonie en zelfontwikkeling. 

#EMOTIES #CREATIVITEIT #WEERSTAND 

MARK SCHADENBERG

Al eerder hebben wij aangekondigd dat we in één van de 18 wonderen het kind meenemen door een van de meest mysterieuze en complexe processen die ons bekend zijn: de slaap. 💤 En als we het dan hebben over slaap, dan kan het niet anders dan dat we het ook hebben over dromen. Hiervoor zijn we in verbinding gekomen met niemand minder dan Mark Schadenberg. Mark is vader van twee prachtige jongens en heeft ook een coaching praktijk in erfelijk familietrauma en voorouderlijk werk. Maar dat is niet alles: Mark wordt ook wel de Slaapcoach van Nederland genoemd! Zijn expertise ligt bij het verbeteren van de slaap en nachtrust. “De nacht is de spiegel van de dag” aldus Mark. Het bewust maken van kinderen van het belang van slaap voor een betere gezondheid, groei, langer leven en meer balans is van cruciaal belang. Mark heeft ons ook geholpen om antwoorden te vinden op vragen zoals: waarom dromen we en wat komen de dromen ons vertellen? Deze verbinding onderstreept nogmaals hoe krachtig we zijn wanneer we ons verenigen. Met één doel: onze kinderen verwonderen.

#SLAAP #EMOTIES #RUIMTE

ROBBY BUSSCHER

In verbinding met Robby. Over mooie mensen gesproken….Wanneer Robby spreekt, zijn we allen aan zijn lippen gekluisterd. Zijn stem draagt een zeldzaam mengsel van warmte, rust en positieve energie met zich mee. De afgelopen 21 jaar heeft Robby zichzelf ondergedompeld in de wereld van psychologie en spiritualiteit. Als spreker, coach, woordkunstenaar en facilitator van sound journeys (waarin hij ademwerk, meditatie en soundhealing op een unieke manier combineert), volgt hij met een overvloed aan goede energie zijn passie. Met het doel om zoveel mogelijk mensen liefde, fijne vibes, bewustzijn en verbinding mee te geven. Samen met Robby gaan we onze drie wonders van creatie – MUZIEK, STEM EN INSTRUMENTEN – naar een hoger niveau tillen. Of we kunnen beter zeggen: dieper brengen naar de kern. Als kersverse vader van een prachtige zoon, voelt Robby des te meer de urgentie van de veranderingen waar wij met KLOMP! Kids naar streven. Happy to have you on board Robby!

#MUZIEK #STEM #INSTRUMENTEN

RICHARD DE LETH

Richard de Leth is specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Richard en zijn team van Oersterk hebben een diepgewortelde drive om de wereld beter te maken en zijn een enorme inspiratiebron voor ons! Yvonne en Lana spraken met Richard en zijn onmisbare toegevoegde waarde voor het gezondheidslandschap en het ontwikkelen van onze app-content. Op dit moment bereikt Oersterk meer dan één miljoen mensen per jaar met als doel om samen gezonder te worden en te blijven. We hopen met deze verbinding nog meer kennis en vaardigheden over te brengen aan onze kids voor een optimale zelfzorg. 

#ETEN #HONGER #KLEUREN 

SASKIA BOSMAN

Saskia Bosman is medisch- en celbioloog, bewustzijnstrainer en coach met een wetenschappelijke achtergrond als bioloog. Zaraida en Lana hebben Saskia bezocht in haar woonplaats Culemborg, Gelderland. Saskia is er, net als wij, van overtuigd dat we aan het begin staan van een evolutiesprong en dat we een maatschappelijk doel hebben om hier aan bij te dragen voor onze kinderen. Genoeg te bespreken dus! Saskia nam ons mee door de tijd uit haar jeugd en deelde kennis vanuit haar persoonlijke, wetenschappelijke interesse als bioloog in relatie tot lichaam en geest.

#HERSENEN #BEWEGEN #RUIMTE

SASKIA WOUDENBERG

Heb je dat ook wel eens dat je een ruimte binnenkomt en dat je je gelijk op je gemak voelt? Of juist helemaal niet? Wat bepaalt hoe we ons voelen in een bepaalde omgeving? Heeft de energie in een ruimte invloed op ons en hoe mensen met elkaar omgaan? Makes you wonder, doesn’t it? Om deze verwondering te doorgronden, hebben we verbinding opgezocht met Saskia Woudenberg, een doorgewinterde interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring. Onlangs heeft ze verdieping gevonden door zich te specialiseren in Elemental Space Clearing, ook wel bekend als energetisch reinigen. Haar missie is om mensen bij te staan in het creëren van een ruimte die werkelijk bij hen past – een ruimte waar de energie zuiver is en in balans. Denk ook aan geur, kleur en licht dat bij jou past. Naam van haar onderneming zegt genoeg: We Happy People Interior Design.

#RUIMTE #ZINTUIGEN #EMOTIES 

STIGGELBOUT SLAGWERK

Voor onze KLOMP! Kids-wereld CREATIE onthullen we de magie van muziekinstrumenten aan nieuwsgierige kinderen. Het verkennen van deze wonderen wordt extra bijzonder dankzij de authentieke geluidsfragmenten van instrumenten. Hiervoor zochten we verbinding met Stiggelbout Slagwerk uit Groningen, een 35 jaar oud bedrijf gespecialiseerd in percussie-instrumenten zoals de Djembé, Kalimba en Handpan. Bij Stiggelbout Slagwerk kun je niet alleen prachtige instrumenten aanschaffen, maar ook rekenen op professionele reparaties en aanpassingen met persoonlijke advies. Dankzij hun kun je bij ons genieten van diverse instrumenten en de betoverende klanken die ze voortbrengen.

#RUIMTE #ZINTUIGEN #EMOTIES

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024