LICHAAM

LICHAAM

OMDAT HET JE EIGEN HUISJE IS

Lichaam, omdat het je eigen huisje is. Elk huisje is uniek, van je vingerafdruk tot je genen. Er loopt niemand anders op deze wereld rond met precies hetzelfde lichaam als dat van jou. En raad eens wie jouw lichaam het beste kan leren kennen en begrijpen? Juist, jijzelf! De KLOMP! Kids App helpt je om de wonderen van jouw lichaam te ontdekken, zodat je altijd trots je eigen huisje met je mee kunt dragen.

HERSENEN

Stuur ik mijn hersenen aan of sturen zij mij aan? In de app te ontdekken!

BEWEGING

Als alles om me heen beweegt, beweegt er dan ook alles in mij? In de app te ontdekken!

ZINTUIGEN

Hoe vormen die bijzondere en magische poorten mijn realiteit? 

SLAAP

Waar ben ik tijdens één van de meest mysterieuze en complexe processen?

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024