Leg weg
februari 3, 2024

In een tijd waarin digitale technologie en schermgebruik een integraal onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven, is het een uitdaging geworden om een evenwicht te vinden tussen virtuele ervaringen en echte, fysieke wereld. Bij KLOMP! Kids begrijpen we het belang van een gezonde balans, vooral als het gaat om kinderen en hun digitale ervaringen.

KLOMP! Kids app is niet zomaar een app; het is een bewuste keuze om een alternatief te bieden voor apps die gericht zijn op zoveel mogelijk schermtijd. We geloven dat kinderen recht hebben op verwondering, zowel online als offline.

Is het überhaupt mogelijk om een app te ontwikkelen die gericht is op minder schermtijd?

Bij KLOMP! Kids denken we van wel. We geloven dat we door het aanbieden van onze content kinderen kunnen inspireren om de app te gebruiken als een springplank naar nieuwe ontdekkingen, die ze vervolgens buiten het scherm kunnen voortzetten.

Onze benadering is eenvoudig maar krachtig: ontdek, leg weg, en ervaar.

Leer, leg weg, en check. Door middel van leermomenten in de app willen we kinderen aanmoedigen om hun kennis toe te passen in hun dagelijks leven, weg van het scherm.

Verken, leg weg, en experimenteer. We willen kinderen aanmoedigen om creatief te zijn, te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen, terwijl ze de natuurlijke wereld om hen heen verkennen.

Verdiep, leg weg, en bespreek. Wij geloven in het belang van verbinding tussen ouders en kinderen. Kom samen en verdiep interessante onderwerpen en ideeën die jullie in de app ontdekken.

Bewonder, leg weg, en verbind.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTRESSEERD IN ...

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024