WIJ ZIJN ...

Mocht je in contact willen komen met het KLOMP! Kids ontwikkelteam, dan kun je ons mailen: hello@klompkids.com

Tot snel!
KLOMP! Kids ontwikkelteam

LANA TOPALOVIC

Maak kennis met Lana, de visionaire oprichter van Klomp Kids. Haar diepgewortelde overtuiging dat we de benadering van kinderen moeten veranderen, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van onze innovatieve app. Lana’s creatieve geest is grenzeloos, en onder haar leiderschap zal de app ongetwijfeld bijzondere dingen bereiken.

Stel je voor: een wereld waarin we de manier waarop we voor kinderen zorgen kunnen transformeren. Dit is precies de visie van Lana, de inspirerende oprichter van Klomp Kids. Laten we samenwerken om haar visie te realiseren en een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.

 

DAVOR BUJAKOVIC

Maak kennis met Davor, de creatieve animator achter Ginger. Als getalenteerde kunstenaar geeft hij leven aan al onze 2D-animaties met zijn unieke stijl en vakmanschap. Zijn artistieke visie voegt een magisch tintje toe aan de beleving van Klomp Kids. Maar dat is niet het enige wat Davor bijdraagt; hij is ook de man van Lana, onze visionaire oprichter.

Samen vormen ze een dynamisch duo, waarbij Davor niet alleen de wereld van animatie betovert, maar ook een belangrijke rol speelt in het hart van Klomp Kids. Laten we samen genieten van de magie die Davor toevoegt aan ons team en aan de betekenisvolle projecten die we creëren. Op naar meer creativiteit en succes!

 

CAROLIEN DAKSIAN

 

Ontmoet Carolien. Ze draagt de verantwoordelijkheid voor de inhoud van de artikelen in de app en verzorgt tevens onze communicatie-uitingen. Haar bedachtzame bijdragen vormen de lijm die ons team samenhoudt. Carolien heeft voortdurende toewijding om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Samen zijn we sterker, en met Carolien aan boord hebben we een solide fundament.

 

CAROLINA BOTH

Ontmoet Carolina, onze onmisbare fixer en de krachtige drijvende factor die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Ze is niet alleen de persoon die operationele taken aanpakt, maar ook de steunpilaar die ervoor zorgt dat alles op zijn plek valt. Carolina’s gerichte inspanningen brengen structuur in de chaos en waarborgen onze efficiëntie.

Laten we samenwerken! 

 

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024