Sunny Good Food

Naam product: Sunny Good Food

Auteur: Susan Gerritsen en Mirjam Smit

Illustratie: Maaike Ankum

Leverancier: Sunny Road

Informatie product:

Het Kookspeelboek, geschikt voor nieuwsgierige kinderen van 2 tot 10 jaar!

Ken je dat? Kinderen die alles willen meemaken wat je doet, vooral helpen in de keuken. Met hun eigen kinderkeukentje, pannetjes en potjes, maar het liefst schuiven ze een krukje aan, kliederen mee en willen alles proeven.

Ga samen met jouw nieuwsgierige kleine chef en sterrenchef Sunny op avontuur en maak de lekkerste recepten. Om het plezier in de keuken nog groter te maken, hebben we spelactiviteiten en tips verzameld over alles wat met eten, koken en goede voeding te maken heeft.

Waarom dit product een plekje verdient in KLOMP! Kids wondershop:

Voeding is niet alleen energie voor ons lichaam, maar ook voor onze ziel. Het geeft ons de kracht om het leven aan te gaan en draagt bij aan onze groei. De KLOMP! Kids App moedigt kinderen aan om te ontdekken hoe ze hun lichaam optimaal kunnen ondersteunen en een evenwichtige relatie met voeding kunnen ontwikkelen. We zijn enthousiast over de manier waarop Sunny kinderen meeneemt en de hele beleving van voeden een plek geeft in het kookboek. Onze Ginger kan niet wachten om een keer op avontuur te gaan met Sunny!

Exclusieve korting:

KLOMP! Kids biedt dit boek aan met maar liefst 10% korting!

Gebruik hiervoor de code KLOMPKIDS10 op de website van Sunny Road

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024