Izy Kids Drinkfles

Naam product: Izy Kids Drinkfles

Leverancier: Kiddeaus

Informatie product:

Izy Kids Drinkfles is ideaal voor dorstige avonturiers van alle leeftijden. Met zijn slimme ontwerp en handige functionaliteit is deze drinkfles een must-have voor warme dagen, picknicks, schooluitstapjes en meer. De drinkfles is gemaakt van hoogwaardige, BPA-vrije materialen, waardoor hij veilig is voor kinderen en milieuvriendelijk. De fles is geschikt voor water, sap, limonade en zelfs warme dranken, waardoor hij het hele jaar door gebruikt kan worden.

Het is verkrijgbaar in levendige kleuren en leuke ontwerpen die de zomerse sfeer perfect weergeven. Je kunt de drinkfles personaliseren met de naam van jouw kind.

Inhoud: 350 ml

100% CO2 neutraal

100% BPA-vrij

100% lekvrij

Belangrijk: Was de flessen met de hand af.

Waarom dit product een plekje verdient in KLOMP! Kids wondershop:

In de wereld van voeding besteedt de KLOMP! Kids App niet alleen aandacht aan wat je in je lichaam stopt, maar ook onder welke omstandigheden dit gebeurt. Hoe groeit eten, onder welke omstandigheden, hoe wordt het bereid en bewaard? Als het gaat om de gezondheid van jouw kind, wil je alleen het allerbeste. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de drinkfles die jouw kind dagelijks gebruikt. Plastic flessen kunnen schadelijke chemicaliën bevatten die bij langdurig gebruik in de drank van je kind terecht kunnen komen en gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

De drinkflessen van IZY zijn gemaakt van veilige en duurzame materialen die geen schadelijke stoffen afgeven. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en gaan ze langer mee dan plastic flessen, wat ook goed is voor onze planeet. Alles waar de KLOMP! Kids App voor staat; welzijn voor alles wat leeft.

Exclusieve korting:

KLOMP! Kids biedt dit aan met maar liefst 10% korting!

Gebruik hiervoor de code KLOMPKIDS10 op de website van Kiddeaus

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024