Wat is jouw superkracht?

Naam product: Wat is jouw superkracht?

Leverancier: Studio Mooij van Masja Mooij-van Wijnen

Informatie product:

Superkrachten zijn unieke en opvallende eigenschappen die iedereen bezit. Als je jouw sterke punten gebruikt, verlopen dingen moeiteloos, heb je meer plezier en voel je je beter in je vel.

Weet jouw kind eigenlijk wel wat zijn/haar superkrachten zijn? Soms zijn kinderen zo goed in iets dat ze dit helemaal niet herkennen. Deze kaarten kunnen helpen bij het (her)kennen van hun krachten.

Deze kleurrijke kaarten set bevat 52 kaarten in drie categorieën: superkracht-, gevoels- en trainingskaarten. Alle kaarten zijn voorzien van afbeeldingen van kinderen met eigentijdse kleding, poses en gezichtsuitdrukkingen.

Door je superkrachten te (her)kennen, groeit je zelfvertrouwen, ontstaat een positief zelfbeeld, verlopen dingen vanzelf en heb je meer plezier.

Waarom dit product een plekje verdient in KLOMP! Kids wondershop:

In de wereld van ondernemen nodigt de KLOMP! Kids App kinderen uit om een brug te slaan tussen hun dromen en hun realiteit. Een brug waarmee ze hun passie en creativiteit omzetten in actie en creatie. Een uitnodiging om groot te dromen en vervuld te raken van het proces naar uitvoering.

Dit gaat een stuk makkelijker als je weet waar je kracht ligt en zelfs welke superkrachten je bezit. We steunen Masja’s missie om zoveel mogelijk kinderen in hun (super)kracht te zetten en zo hun dromen waar te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit kaartspel een prachtige manier is om hun unieke en opvallende eigenschappen te ontdekken en te leren waarderen.

Exclusieve korting:

KLOMP! Kids biedt dit aan met maar liefst 10% korting!

Gebruik hiervoor de code KLOMPKIDS10 op de website van Studio Mooij

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024