Muziekinstrument De TAMBÚ

Naam product: Muziekinstrument De TAMBÚ

Leverancier: Educadora

Informatie product:

TAMBÚ is een geweldig muziekinstrument en een prachtige manier voor kinderen om kennis te maken met de fascinerende wereld van muziek.  De Tambu wordt ook veel gebruikt bij ontspanningsworkshops en is een ideaal muziekinstrument om spelenderwijs te leren. Het wordt geleverd inclusief een boekje met liedjes die tevens voorzien zijn van noten uitgedrukt in cijfers en kleuren.  Dit alles geleverd in een aantrekkelijke draagtas.

De 8-inch stalen drum kan op drie verschillende manieren worden bespeeld.

  1. Spelen met de handen geeft een zachter geluid.
  2. Rechtstreeks met de vingers gespeeld of met bijgevoegde vingerplectrums, resulteren verschillende tonen.
  3. Met behulp van de drumsticks creëert het geluid een echo die indringender, krachtiger en etherischer is.

Naast de mogelijkheid om vrij te spelen, zijn er nummers en kleuren op de Tambu geschilderd, die overeenkomen met het bijgevoegde liedjesboek.

De TAMBÚ heeft 11 tonen en is gestemd in G majeur.

TAMBÚ zendt verschillende aan elkaar verwante tonen uit met een harmonieus geluid van lange duur (“sustain”), wat het mogelijk maakt om omhullende en zeer ontspannende sferen te creëren.

Waarom dit product een plekje verdient in KLOMP! Kids wondershop:

In de wereld van creatie nodigt de KLOMP! Kids App kinderen uit om hun ideeën te blijven koesteren en te laten groeien. Verbeeldingskracht is de bron van oneindige mogelijkheden en ontwikkeling. Creatie vormt de oorsprong van alles en alles wat leeft maakt muziek.

De TAMBÚ biedt de mogelijkheid om vrij te spelen, klank en muziek te ontdekken en te creëren. In dit ontdekken leren kinderen zichzelf kennen en ontwikkelen ze vaardigheden die ze op alle levensgebieden kunnen inzetten.

Exclusieve korting:

KLOMP! Kids biedt dit aan met maar liefst 10% korting!

Gebruik hiervoor de code KLOMPKIDS10 op de website van Educadora

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024