Het slaapspel

Naam product: Het Slaapspel

Leverancier: Slaapkops: Tamara Kops, Anne-Mieke de Boer en Glynis Engelen

Informatie product:

Sluit de dag samen met je kindje met een positieve noot af met het slaapspel. Merk je dat het naar bed brengen vaak gehaast gebeurt of dat er weinig tijd is geweest voor échte aandacht voor elkaar? Of zoekt jouw kindje juist nog veel aandacht voor het slapengaan? Met dit slaapspel kun je op een leuke en positieve manier aandacht geven aan je kindje. Elke avond kies je drie kaarten uit het spel: vragen, affirmaties en opdrachten. Bespreek samen met je kindje één kaart uit elke categorie. Deze box heeft een magnetische sluiting, waardoor het spel mooi bewaard kan blijven. Het spel bestaat uit 50 verschillende kaarten en is geschikt vanaf ongeveer 2,5 jaar. Ook leuk om samen met broertjes en/of zusjes te doen! Een prachtige toevoeging aan het bedtijdritueel!

Waarom dit product een plekje verdient in KLOMP! Kids wondershop:

KLOMP! Kids heeft een positieve benadering en kijk op het kind. Door aan te sluiten bij waar kinderen zich bevinden, stimuleren we ze in hun ontdekkingstocht, ontwikkeling en persoonlijke groei. Bij het Slaapspel van Slaapkops zien we dit terug. Het slaapspel biedt een speelse manier om in verbinding te treden met je kind en hun beleving omtrent het einde van de dag en de start van de nacht. Positieve gewoonten bij het naar bed gaan dragen bij aan een goede nachtrust en een gezond opstaan.

Exclusieve korting:

KLOMP! Kids biedt dit aan met maar liefst 10% korting!

Gebruik hiervoor de code KLOMPKIDS10 op de website van Slaapkops

KLOMP! Kids - MAKES YOU WONDER

Onderdeel van KLOMP! Animation and Production B.V. Eendrachtsweg 42-2 - 3012 LD Rotterdam 010 - 311 0051  hello@klompkids.com
UPDATE JUN 2024